ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

duminică, 9 septembrie 2018

Pachet Exercitii de gramatica clasele 3-4 + Compuneri tematice clasele 3-5 - Luiza Chiazna

1. Exercitii de gramatica pentru clasele a III-a si a IV-aGhid practic de invatare a gramaticii limbii romane, pentru scolarii mici si parinti Cartea cuprinde un numar foarte mare de exercitii variate care ajuta la formarea deprinderilor de citire si scriere, la dezvoltarea si imbogatirea vocabularului, la insusirea unor cunostinte-notiuni de limba romana in mod activ si constient, la formarea si dezvoltarea imaginatiei creatoare, la stimularea interesului depus in invatare prin sadirea sentimentului de incredere in fortele proprii. (Referent stiintific, Grigorie Mihaela Gabriela)

2. Compuneri tematice pentru clasele III-V  Pentru unii elevi poate fi o povara scrierea unei compuneri, in timp ce pentru altii este o placere. Scopul nostru este sa incurajam acei elevi care nu au descoperit inca secretul scrierii unei compuneri si a le stimula imaginatia. Stiind ca orice inceput e mai greu, va oferim cateva sfaturi, idei si intrebari care v-ar putea ajuta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu