ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

joi, 23 august 2018

Suport metodic pentru planificarea calendaristica Grupa mica, mijlocie si mare Smaranda Maria Cioflica, Gabriela Berbeceanu

Aceasta lucrare ofera cadrelor didactice sugestii cu privire la modalitatea in care pot sa-si construiasca planificarea calendaristica, precum si unele informatii legate de modul in care ar trebui sa privesca legatura dintre curriculum si, respectiv, parcurgerea acestuia cu copiii pe parcursul unui an scolar. Si cum proiectele tematice si activitatile integrate sunt doua dintre aspectele importante ale curriculumului pentru invatamantul prescolar, materialul aduce in atentia educatoarelor interesate  principalele tipuri de activitati integrate prezente in activitatile cu prescolarii si o lista care contine curiozitati, care pot sta la baza initierii unor proiecte tematice inedite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu