ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

vineri, 21 ianuarie 2022

Metodica pentru perfectionarea maistrilor instructori - Petru Cociuba, Eugen Radu, Paul Matos, Letitia Ana Morariu, Hortensia Alice Mot

Metodica pentru perfectionarea maistrilor instructori - Petru Cociuba, Eugen Radu, Paul Matos, Letitia Ana Morariu, Hortensia Alice Mot 23,75 lei https://bit.ly/3dBbM1p


Lucrarea se adreseaza maistrilor-instructori care doresc sa-si sustina gradele didactice in invatamant. Lucrarea cuprinde 14 capitole, structurate astfel, incat sa prezinte: dotarea atelierelor, lectia de instruire practica, metode si mijloace de invatamant, evaluarea activitatii didactice, creativitatea, motivatia scolara si profesionala, ergonomia si procesul de invatamant, proiectarea activitatii maistrului, rolul disciplinelor de specialitate in formarea competentei profesionale, a priceperilor si deprinderilor de munca, profilul psihologic al varstei scolare, orientarea scolara si profesionala.

      In fiecare capitol se prezinta, esentializat, principalele elemente necesare activitatilor maistrului-instructor in procesul de educare, de formare a priceperilor si deprinderilor concrete de munca, de creare a unei motivatii pozitive spre indragirea meseriei pe care o invata elevul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu