ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

joi, 9 ianuarie 2020

Teste rezolvate de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare - Cristina Scurtu

Teste rezolvate de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare - Cristina Scurtu📷Preț: 68,25 lei http://bit.ly/2KDDwUD
Iata aici cei 3 pasi care va conduc spre reusita deplina:1. Achizitionati ACUM exemplarul dvs. din culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa!* Este prima culegere de pe piata romaneasca de profil, cu teste rezolvate pentru pregatirea examenului de titularizare. Simuleaza perfect conditiile unui examen real de titularizare.* Testele respecta modelul si programa M. E. N. pentru examenul de titularizare 2019.* Este SINGURA culegere care contine rezolvari complete, explicatii justificative si argumente utile candidatilor pentru reusita la examenul de titularizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu