ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

luni, 23 decembrie 2019

Zece povesti minunate, de prin lume adunate! - Smaranda Maria Cioflica


 Zece povesti minunate, de prin lume adunate! - Smaranda Maria Cioflica 
Mapa ZECE POVEȘTI MINUNATE, DE PRIN LUME ADUNATE! conţine o carte cu zece poveşti: Ridichea uriașă, Turtița, Căsuța din oală, Coliba iepurașului, De ce l-a îndrăgit câinele pe om, Cei doi iepurași: Puf-alb și Puf gri, Puișorul îngâmfat, Papucii gâscanului, Găinușa roșie, Cei trei purceluși. Pe lângă textele poveştilor cartea mai conţine sugestii de jocuri în care sunt folosite metode interactive de grup, pentru învăţarea şi fixarea conţinutului poveştilor. Mapa mai conţine 53 de pagini cu jetoane pentru realizarea jocurilor. Format 21 x 29 cm, carton 250 g/mp.
Mapa conține jetoane și cartea cu povești și sugestii de jocuri pentru fixarea poveștilor. Jetoane: Ridichia uriaşă, Turtiţa, Căsuţa din oală, Coliba iepuraşului, De ce l-a îndrăgit câinele pe om?, Cei doi iepuraşi: Puf-alb şi Puf-gri, Puişorul îngâmfat, Papucii gâscanului, Găinuşa roşie, Cei trei purceluşi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu