ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Pedagogia invatamantului primar si prescolar Ion-Ovidiu Panisoara, Marin Manolescu

TRANSPORT GRATUIT Pedagogia invatamantului primar si prescolar. Vol.1 - Ion-Ovidiu Panisoara, Marin Manolescu 55.96 Lei Click pentru comanda ! 
Pedagogia invatamantului primar si prescolar. Vol.2 - Ion-Ovidiu Panisoara, Marin Manolescu 39.96 Lei Click pentru comanda!


luni, 23 decembrie 2019

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar - Ion Albulescu, Horatiu Catalano

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar - Ion Albulescu, Horatiu Catalano-25%Preț: 48,00 lei 


Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro


Lucrarea Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar. Ghid pentru pregatirea examenelor de titularizare, definitivat si gradul didactic II vine in intampinarea nevoilor de pregatire a examenelor de titularizare, definitivare in invatamant si obtinerea gradului didactic II de catre cadrele didactice din invatamantul prescolar.

ZIUA BUNA INCEPE LA 'INTALNIREA DE DIMINEATA Gabriela Berbeceanu


 ZIUA BUNA INCEPE LA 'INTALNIREA DE DIMINEATA' (Gabriela Berbeceanu)Preț: 18,00 lei 

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

Materialul clarifica o serie de aspecte despre aceasta activitate nou aparuta si, totodata, vine in sprijinul cadrelor didactice cu o multime de exemple care sa faca desfasurarea acesteia la clasa, mult mai usoara.


 :

Didactica jocurilor - Horatiu Catalano, Ion Albulescu

Didactica jocurilor - Horatiu Catalano, 
Ion Albulescu 
Preț: 35,00 lei 

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin .ro
Cartea Didactica jocurilor integreaza in structura sa mai multe studii substantiale care au ca obiect de cercetare o activitate pedagogica speciala - activitatea ludica, proprie anumitor varste psihologice ale copilului educat (anteprescolar, prescolar, scohir mic), incluse in ultimultimp in sfera de reprezentare a conceptului operational de educatie timpurie. 

Pedagogia jocului si a activitatilor ludice Horatiu Catalano

Pedagogia jocului si a activitatilor ludice ( Horatiu Catalano )-10% Preț: 36,00 lei 

Click pentru comanda! LibrariaDelfin.ro

Lucrarea pe care o propunem se adreseaza unui public larg format, pe de o parte, din cadrele didactice interesate de valorificarea deplina a jocului in activitatile didactice detasurate in mediul educational institutional si neinstitutional, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din domeniul Stiinte ale Educatiei. 


Zece povesti minunate, de prin lume adunate! - Smaranda Maria Cioflica


 Zece povesti minunate, de prin lume adunate! - Smaranda Maria Cioflica 
Mapa ZECE POVEȘTI MINUNATE, DE PRIN LUME ADUNATE! conţine o carte cu zece poveşti: Ridichea uriașă, Turtița, Căsuța din oală, Coliba iepurașului, De ce l-a îndrăgit câinele pe om, Cei doi iepurași: Puf-alb și Puf gri, Puișorul îngâmfat, Papucii gâscanului, Găinușa roșie, Cei trei purceluși. Pe lângă textele poveştilor cartea mai conţine sugestii de jocuri în care sunt folosite metode interactive de grup, pentru învăţarea şi fixarea conţinutului poveştilor. Mapa mai conţine 53 de pagini cu jetoane pentru realizarea jocurilor. Format 21 x 29 cm, carton 250 g/mp.
Mapa conține jetoane și cartea cu povești și sugestii de jocuri pentru fixarea poveștilor. Jetoane: Ridichia uriaşă, Turtiţa, Căsuţa din oală, Coliba iepuraşului, De ce l-a îndrăgit câinele pe om?, Cei doi iepuraşi: Puf-alb şi Puf-gri, Puişorul îngâmfat, Papucii gâscanului, Găinuşa roşie, Cei trei purceluşi.


Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc - Ion I. Istrate

Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc - Ion I. Istrate

Click pentru comanda ! Libris.roInvata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc: un ajutor competent, psihologic, in pregatirea elevilor din clasele primare si in special a celor din clasa I – de Ion Istrate – Editura Letras 2019Cartea Invata-ma sa scriu, sa citesc, sa socotesc am scris-o pentru invatatori, parinti sau pentru orice persoana cu pregatire intelectuala care are posibilitatea sa predea, sa ajute elevul si familia, sau in recuperarea elevilor care au fost indrumati necorespunzator in procesul de invatare.Va voi prezenta o modalitate de lucru pe care am aplicat-o in activitatea mea cu o rata de succes de 100% in invatarea matematicii, scrisului si cititului pentru toti elevii mei.Am obtinut rezultate foarte bune cu acestia in toti cei 44 de ani in care am lucrat ca invatator si m-am gandit ca ar fi pacat sa se piarda aceasta experienta care poate fi valorificata de cei care se ocupa de pregatirea elevilor din clasele I-IV. - Ion Istrate, Invatator gradul I, Rucar-Arges

sâmbătă, 14 decembrie 2019

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar - Ion Albulescu,Horatiu Catalan

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar - Ion Albulescu,HoratiuCatalano 64 Lei (-20%)
51.2 Lei http://bit.ly/2PiYXvS
Lucrarea Sinteze de pedagogia învăţământului preşcolar. Ghid pentru pregătirea examenelor de titularizare, definitivat şi gradul didactic II vine în întâmpinarea nevoilor de pregătire a examenelor de titularizare, definitivare în învăţământ şi obţinerea gradului didactic II de către cadrele didactice din învăţământul preşcolar.


Sinteze de pedagogia invatamantului primar. Ghid pentru pregatirea examenelor de titularizare, definitivat si gradul II, Ion Albulescu, Horatiu

Sinteze de pedagogia invatamantului primar. Ghid pentru pregatirea examenelor de titularizare, definitivat si gradul II, Ion Albulescu, Horatiu 54.9 Lei (-20%)43.92 Lei http://bit.ly/2LRyfbE
Lucrarea „Sinteze de pedagogia învățământului primar. Ghid pentru pregătirea examenelor de titularizare, definitivat și gradul II” vine în sprijinul profesorilor din învățământul primar care se pregătesc pentru examenul de titularizare, pentru obținerea definitivării în învățământ sau pentru obținerea gradului didactic II. Topica abordată este în conformitate cu programele special elaborate în acest sens și avizate de Ministerul Educației Naționale.

sâmbătă, 7 decembrie 2019

Cărți pentru educatoare

ZIUA BUNA INCEPE LA 'INTALNIREA DE DIMINEATA' (Gabriela Berbeceanu)Preț: 18,00 lei http://bit.ly/38dhjWz

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar - Ion Albulescu,HoratiuCatalano 48,00 lei http://bit.ly/38blZMT

Pentru comanda: click pe link, adauga coș, adauga date de livrare

Cărți pentru educatoare

Didactica jocurilor - Horatiu Catalano, Ion Albulescu 35,00 lei http://bit.ly/2O7x8bu

Pedagogia jocului si a activitatilor ludice Horatiu Catalano Preț: 36,00 lei http://bit.ly/2YiUIDs

Pentru comanda: click pe link, adauga coș, adauga date de livrare


duminică, 20 octombrie 2019

Cărți educatoare

Ziua buna incepe la intalnirea de dimineata - Smaranda Maria Cioflica 20 Lehttp://bit.ly/2Mv8Nbl
Activitati didactice. Crestem impreuna cu Agerica si Istetel - Ala Bujor 20 Lei http://bit.ly/2oLzBfG
Matematica in gradinita. Ghid pentru educatoare - Stefania Antonovici 15.20 Lei http://bit.ly/2Lkek6x
Elemente de didactica aplicata in invatamantul prescolar - Daniela Jeder 15.21 Lei http://bit.ly/30yoXWZ

Cărțile Mariei Matasaru

 Proiectarea didactica in invatamantul prescolar - Maria Matasaru 49.9 Lei http://bit.ly/2wL5LIN
Secrete Metodice In Didactica Prescolara - Maria Matasaru 49.9 Lei http://bit.ly/2KTZjXW
Caiet de observatie psihopedagogica a prescolarului - Maria Matasaru 29.43 Lei http://bit.ly/2lLPGAi



Cărțile Gabrielei Berbeceanu

Bine te-am gasit, gradinita! 3-4 ani. Grupa mica - Gabriela Berbeceanu 22 Lei http://bit.ly/2YYW8BI
Gradinita mea iubita! 4-5 ani Grupa mijlocie - Gabriela Berbeceanu 22 Lei http://bit.ly/2YYudGm
Cu bine, gradinita draga! 5-6 ani Grupa mare - Gabriela Berbeceanu 22 Lei http://bit.ly/2BvlldG



sâmbătă, 7 septembrie 2019

Pedagogia jocului si a activitatilor ludice - Horatiu Catalano, Ion Albulescu


Lucrarea pe care o propunem se adreseaza unui public larg format, pe de o parte, din cadrele didactice interesate de valorificarea deplina a jocului in activitatile didactice detasurate in mediul educational institutional si neinstitutional, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din domeniul Stiinte ale Educatiei. Pe de alta parte, cartea se adreseaza cititorului interesat de paradigmele multidimensionale ale fenomenului ludic, fascinat de joc, la varsta copilariei, si provocat de acesta la varsta maturitatii.

BigJigs Calendar Magnetic Vremea - Limba Romana

Calendarul magnetic "Vremea" ii ofera copilului sansa de a afla cat mai multe despre fenomenele meteorologice. Micutul va fi incantat sa poata controla vremea, cu siguranta va fi una favorabila pentru joaca in aer liber. Folosind imaginile si cardurile cu zile si luni, copilul va invata succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar si data si ora, cu ajutorul ceasului pozitionat in centrul calendarului. Ofera-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Produsul este disponibil in limba romana.

Cifre hazlii. Scara numerica - Florica Bercea

Setul de planse ce reprezinta cifrele de la 0 la 10 si 100 de jetoane pentru a constitui scara numerelor, este tiparit pe carton plastifiat si este un material didactic necesar pentru invatamantul preprimar si primar.
Exemplu text de pe plansa cifrei 0 (zero) din Cifre hazlii. Scara numerica - Florica Bercea
"Iat-o cifra ZERO pare
Pruna coapta-n asteptare
Ori grauntele ce-l are
O furnica in spinare"


48 Planse - Literele alfabetului si grupurile de litere Clasa pregatitoare, Clasa 1

48 Planse - Literele alfabetului si grupurile de litere Clasa pregatitoare si Clasa 1 - Este un material didactic indispensabil invataturii temeinice a alfabetului romanesc, avand o utilitate majora, atat pentru scolarii din clasa pregatitoare si clasa I, cat si pentru cadrele didactice care predau la aceste clase. Plansele cartonate, viu si captivant colorate, ofera un mijloc sigur de invatare si consolidare vizuala ale formei corecte a literelor, dat si de scriere corecta, lizibila si caligrafica a literelor mari si mici de mana.

joi, 5 septembrie 2019

Metodica si evaluarea pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant

Volumul ofera informatii teoretice, aplicatii la clasa si modele de rezolvare a subiectelor din anii anteriori.Daca sunt parcursi temeinic si cu responsabilitate totii pasii pe care Metodica pentru examenele de titularizare si definitivare in invatamant ii propune, candidatul priveste cu incredere spre examenul care il asteapta.

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

sâmbătă, 31 august 2019

Pedagogie si psihologie - Marin Stoica


Pedagogie si psihologie pentru: • examenele de definitivare • grade didactice: profesori, institutori/invatatori, studenti Editia a IIa
Click pentru comanda ! Libris.ro

duminică, 25 august 2019

Matematică în gradiniţă. Ghid pentru educatoare Ştefania Antonovici

 Matematica in gradinita - Ghid pentru educatoare poate fi considerat o sursa de informare, pentru cadrele didactice care predau in gradinita, cu privire la invatarea primelor notiuni matematice de catre prescolari. Este o lucrare izvorata din experienta bogata a catorva educatoare care doresc sa asigure un instrument la indemana celor care au nevoie de indrumare in metodica desfasurarii activitatilor matematice in gradinita la inceputul carierei didactice.

Click pentru comanda ! Cartepedia.ro

ZIUA BUNA INCEPE LA INTALNIREA DE DIMINEATA Gabriela Berbeceanu

Materialul clarifica o serie de aspecte despre aceasta activitate nou aparuta si, totodata, vine in sprijinul cadrelor didactice cu o multime de exemple care sa faca desfasurarea acesteia la clasa, mult mai usoara.Noul curriculum pentru invatamantul prescolar promoveaza conceptul de dezvoltare globala a copilului, considerat a fi central in perioada copilariei timpurii.


Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

Didactica jocurilor - Horatiu Catalano, Ion Albulescu

Cartea integreaza in structura sa mai multe studii substantiale care au ca obiect de cercetare o activitate pedagogica speciala - activitatea ludica, proprie anumitor varste psihologice ale copilului educat (anteprescolar, prescolar, scohir mic), incluse in ultimultimp in sfera de reprezentare a conceptului operational de educatie timpurie. Aceasta activitate pedagogica speciala este extrem de importanta in masura in care satisface direct si indirect „trebuintele imediate ale copilului, ajutandu-l sa se adapteze la realitatea pe care in scurt timp va trebui sa o sta paneasca"

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

Activitatile Integrate in Gradinite - Ghid metodic Livia Andreescu

Lucrarea contine proiecte integrate pentru toate grupele de varsta (grupa mica, mijlocie si mare), cu o tematica diversa si atragatoare (Gaze si flori, Zana Iarna, In lumea povestilor, In ograda la bunici etc.). Fiecare proiect contine multe exemple (activitati de dezvoltare personala, scenariul didactic, activitati liber alese, activitati pe domenii experientiale), continand toate detaliile necesare intocmirii unui proiect didactic complet.

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

Joaca-te inteligent cu copilul tau. Fise distractive si educationale

Fiecare dintre rubricile de mai sus are parte de cateva zeci de Fise individuale pe care le puteti exersa cat si cum doriti impreuna cu copilul dvs. Trebuie doar sa va alegeti ceea ce va intereseaza!

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro


Iata ce contine lucrarea "Joaca-te inteligent cu copilul tau"

1. Fise educationale "Coloreaza si invata culorile"
2. Fise educationale "Deseneaza si descopera formele"
3. Fise educationale "Sa invatam sa numaram"
4. Fise Educationale "Animalele din jurul nostru"
5. Fise Educationale "Fructele si legumele asa cum le vedem"
6. Fise Educationale "Exercitii pentru copii destepti"
7. Fise Educationale "Matematica pentru cei mici si foarte mici"
8. Fise Educationale "Povesti cu mama si cu tata"
9. Fise Educationale "Anotimpurile in toate culorile"
10. Fise Educationala "Engleza incepe din prima zi"
11. Fise Educationale "In echipa reusim cel mai bine"
12. Fise Educationale "Facem impreuna un puzzle"
13. Fise Educationale "Personaje celebre din desene animate"
14. Fise Educationale "Sa gandim logic: asocieri de numere si obiecte"
Nr. de pagini: 208

Fiecare dintre rubricile de mai sus are parte de cateva zeci de Fise individuale pe care le puteti exersa cat si cum doriti impreuna cu copilul dvs. Trebuie doar sa va alegeti ceea ce va intereseaza!

joi, 22 august 2019

Eficienta jocurilor dinamice in lectia de educatie fizica - Cristina Farcas-Vlagea

Adolescentii manifesta preferinte deosebite pentru jocurile si distractiile ce au un pronuntat caracter intelectual cum sunt sahul, remy, carttie, etc. In astfel de jocuri tanarul tine foarte mult sa-si creeze o reputatie cat mai buna si face eforturi pentru perfectionarea stilului de joc. Parcurge lucrari cu privire la jocul de sah, studiaza diferite situatii posibile, le combina si recombina, de altfel este varsta cand se pot crea performante.

Educatie Fizica Si Sportiva Scolara. Ghid Auxiliar - Gimnaziu - Iulian Savescu


Educatie Fizica Si Sportiva Scolara. Ghid Auxiliar - Gimnaziu - Iulian Savescu

Click pentru comanda !  cel.ro 

Tratat de educatie fizica - Eugeniu Scarlat Mihai Bogdan Scarlat

Lucrarea se adreseaza profesorilor de specialitate care predau Educatia fizica in invatamantul preuniversitar. Aceasta ofera solutii metodico-practice privind proiectarea si evaluarea demersului didactic intr-o maniera specifica formarii de competente, respectandu-se prevederile curriculumului national scolar in domeniul educatiei fizice, si solutii de optimizare a predarii continuturilor specifice. in acest sens, lucrarea cuprinde metode si mijloace de instruire, insotite de un bogat material intuitiv, pentru predarea tuturor continuturilor prevazute in programele scolare.De asemenea, sunt oferite sugestii privind organizarea activitatii catedrei de educatie fizica, precum si a modului de intocmire a caietului personal al profesorului de specialitate. 

Educatie Fizica Si Sportiva Scolara - Iulian Savescu

Educatie Fizica Si Sportiva Scolara - Iulian Savescu

Educatie fizica. Ghid orientativ pentru titularizare definitivat si gradul II - Iulian Savescu

Prezenta lucrare reflecta preocuparea profesorilor de educatie fizica si sport interesati pentru perfectionarea continua a pregatirii de specialitate in vederea sustinerii cu succes a concursului de titularizare si a examenelor pentru obtinerea gradelor didactice (definitivat si gradul II) in invatamant.

vineri, 9 august 2019

Invatarea in colaborare prin metode interactive la scolarul mic - Irina-Vasilica Kincses

Activ este elevul care gandeste, care depune efort de reflectie personala, interioara, abstracta, care intreprinde o activitate mintala de cautare, cercetare, de redescoperire a adevarurilor, de elaborare a noilor cunostinte. Notiunea de metoda activa nu trebuie confundata cu notiunea de metoda noua, moderna sau cu orice metoda insotita de o actiune concreta, exterioara, nici cu metodele interogative sau cu cele captivante. Experienta didactica si asistentele la lectii m-au indreptatit sa verific ca implementarea invatarii in colaborare la scolarul mic este foarte importanta, de aceea pe parcursul acestei lucrari atat prin fundamentarea psihopedagogica si metodologica am pornit de la urmatoarea ipoteza de lucru: Daca in actul predarii - invatarii - evaluarii se foloseste invatarea in colaborare si sunt aplicate cu eficienta metode interactive, atunci lectiile de limba romana matematica vor fi mai interesante si mai atractive, iar rezultatele elevilor vor fi mult imbunatatite. - Autoarea    Click pentru comanda ! Libris.ro 

ZIUA BUNA INCEPE LA 'INTALNIREA DE DIMINEATA Gabriela Berbeceanu

Abordarea curriculumului din perspectiva dezvoltarii globale vizeaza cuprinderea tuturor aspectelor importante ale dezvoltarii complete a copilului, in acord cu particularitatile sale de varsta si individuale. Astfel, toate cele trei mari tipuri de activitati de invatare, respectiv Activitatile pe domenii experientiale, Activitatile didactice liber-alese si Activitatile de dezvoltare personala, vor urmari atingerea unor obiective de referinta care, desi aparent vizeaza competentele academice, urmaresc si dezvoltarea fizica, socio-emotionala, a limbajului si a capacitatilor de invatare ale copilului. 


marți, 6 august 2019

Pedagogia jocului si a activitatilor ludice - Horatiu Catalano Ion Albulescu

Lucrarea pe care o propunem se adreseaza unui public larg format, pe de o parte, din cadrele didactice interesate de valorificarea deplina a jocului in activitatile didactice detasurate in mediul educational institutional si neinstitutional, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din domeniul Stiinte ale Educatiei. Pe de alta parte, cartea se adreseaza cititorului interesat de paradigmele multidimensionale ale fenomenului ludic, fascinat de joc, la varsta copilariei, si provocat de acesta la varsta maturitatii.

ACEASTĂ CARTE CHIAR DACĂ A FOST POSTATĂ DIN MAI MULTE MAGAZINE, O GĂSIȚI DOAR LA CEL.RO !

Click pentru comanda ! cel.ro

duminică, 4 august 2019

83 de jocuri psihologice pentru animarea grupurilor - Sabina Manes

Un ghid practic pentru profesori, psihologi, asistenti sociali si pentru oricine vrea sa achizitioneze competente in animarea grupurilor utilizind jocurile psihologice. Volumul, alcatuit de catre experti ai Asociatiei culturale „J.L. Moreno”, propune o gama completa de jocuri pentru cresterea nivelului de constiinta al participantilor, experimentarea propriilor modele de comportament, stimularea creativitatii, favorizarea autorealizarii. Fiecare joc include o scurta descriere, scopul, numarul participantilor, virsta, gradul de dificultate, timpul de lucru necesar, sfaturi pentru animatorul grupului, eventuale variante.

marți, 30 iulie 2019

Psihologia prin sinteze si grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior

Prezenta lucrare, "Psihologia prin sinteze si grile", autoare prof. dr. Florica Dumitrescu si prof. gr. I Marieta Iordan, are marele merit de a raspunde unei necesitati de instrumente de lucru pentru elevii care doresc sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat si pentru examenul de admitere la Facultatea de Psihologie, umpland astfel un gol resimtit atat de elevi cat si de profesori.

Click pentru comanda ! LibrariaDelfin.ro

ION ALBULESCU, HORATIU CATALANO


Sinteze de pedagogia invatamantului primar.                   Sinteze de pedagogia 
Ghid pentru  pentru pregatirea examenelor                   invatamantului prescolar  59,52 lei
 de titularizare, definitivat si gradul II 51,06 lei                                                                                              Click pentru comanda ! carturesti.ro              Click pentru comanda ! carturesti.ro