ATENȚIE !

Pe acest blog cărțile sunt selectate de la mai multe magazine. Dacă vrei să cauți o carte poti folosi butonul : FACEȚI CĂUTĂRI PE ACEST BLOG din partea dreaptă. Astfel blogul îți arată cartea din toate magazinele postate iar tu poți alege în funcție de disponibilitatea ei sau comanda ta.

duminică, 18 noiembrie 2018

Repere didactice. Modele de proiecte de lectie pentru gimnaziu la disciplina limba ai literatura romana - Tanase Simona-Madalina

Cartea Repere didactice îşi propune să fie un instrument de lucru util atât pentru profesorii debutanţi ce predau limba şi literatura română în gimnaziu, cât şi pentru studenţii din ultimul an al facultăţilor de profil.Lucrarea cuprinde modele orientative de proiecte de lecţie pentru clasele a V-a – a VIII-a realizate în conformitate cu programele şcolare în vigoare. Fiecare proiect propus este însoţit de fişe de lucru adresate elevilor, precum şi de o bogată bibliografie de specialitate. Această colecţie de proiecte didactice reprezintă un punct de plecare în pregătirea viitoarelor lecţii, profesorul având libertatea să-şi organizeze demersul didactic şi să-şi aleagă metodele şi procedeele adecvate conţinutului ales.

Click pentru comanda ! Libraria Delfin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu